Details, Fiction and БългарияI will start with the inhabitants of planet Edem. For quite some time they killed one another in internecine spiritual wars, burned one another on stakes, led distinct wars of conquest during the title of the faith they professed, which was an unbelievable impediment for accumulating prosperity on part of the spiritual leaders and it made folks request themselves the problem “ Why do We've got to leave On this consistent terror? It’s reported that God is Enjoy and nevertheless we only go through?” This undermined the foundations of your religion and also the prosperity in the ruling religious caste. As they ended up frightened their authority may very well be turned down, the leaders of religions gathered and decided to introduce a democratic model of selecting a religion.

Да! Днес моят най-добър президентски съветник, а именно шамбалалайската програма за изготвяне на хороскопи, ми изписа буквално следното: “Днес имате огромна възможност за видни държавнически дела по отношение на енергийната ефективност. Наложително е да инвестирате последните си средства в саниране на сградата, която обитавате, което ще доведе до широк отклик сред хората, които ви наблюдават. За да постигнете успех, е наложително да действате със собствените си ръце. По време на санирането ще бъдете изложен на огромен натиск от страна на външни сили, нежелаещи вашата енергийна ефективност, но ще го преодолеете.

И защо се взривяват, от какъв зор . . ? Можеха да се предадат доброволно, като Жоро Милионера, дето го хванахме, а ако не желаят поне да си бяха тръгнали като братя Галеви, по живо по здраво, кой от къде е, а те се взривяват!!! Взривяват се .

Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?

Смятам, че положените от нас усилия ще бъдат високо оценени и очакваме вашата подкрепа за споменатото Електронно включване на ромите.

И Бог чу молитвите им и стори чудо, което не се бе случвало от времето на Моисей, когато раздели морето и направи път на преследваните. Пред невярващите очи на отеца, физическата и душевна същност на Миролюба, под давлението на Бога, започнаха процес на просто деление. И раздели се тя на двете си съставни части – мъжка и женска, като мъжката се назова Миро, а женската Люба.

Къде останаха човещината и солидарността? Кой ги превърна в обект на подигравки и презрение? Кой успя да ви внуши, че човек за човека е вълк, че е невъзможно да работите за общото благо, за просперитета на цялата държава и всеки отделен човек от обществото, че е глупаво и наивно да работите за друг, освен check here за себе си? Кой – безскрупулните капиталисти и техните икономически гуру(та).

ние може да сме изградили международна космическа кучешка станция “Лай”, а защо не и да сме пратили първото бездомно куче на Луната: “Една малка кучешка лапа на Луната, една голяма перспектива за бездомните кучета!”

Именно капитализмът, който ние изградихме, уби частната собственост, унищожавайки възможността човек сам да задоволява насъщните си нужди, да работи за себе си, а не за заплата. Капиталът, ръка за ръка с конкуренцията, убива всяка съпротива на тези, които искат да се хранят от собствения си труд. Днес, господа, ние направихме това невъзможно. Днес никой не може да притежава собственост, ако разчита единствено и само на собствения си труд.

Безкрайна е тяхната наглост, не стига, че са използвали част от парите не по предназначение, а за различни социални придобивки, за които

Вие вече не сте им необходими, станахте излишни – пречка пред тяхното охолство и спокоен живот. Затова те целят да ви накарат да намразите живота и да се откажете да създавате поколение.

Те терористите не се организират във фейсбук предварително, не участват в групи в социалните мрежи. Не списват блогове, не ни плюят, не извършват никаква очебийна агитация, че да може да ги привикаме в ДАНС да дават обяснения. Те дори не блокират Орлов мост, ако бяха там щяхме да сме ги арестували.

Другари! Къде е днес тази демокрация, това народно управление? В чии ръце е? Във вашите? Вярвате ли, че вие държите кормилото на управлението на държавата, на коването, прилагането и спазването на законите? Ако е така, защо те не се спазват от вашите работодатели? Днес, другари, управлението е основано на силата на парите, а не на общочовешките ценности. Днес вашите капиталистически изедници, са купили властта с единствената ценност в техния капиталистически свят – парите.

Те не се радват на постиженията на другите , а търсят начин да ги развалят, окалят и съсипят. Ако някой реши да направи нещо за обща полза, те го смятат за глупак, присмиват му се и му се подиграват. Парите за тях са водеща сила, за пари са готови да направят всичко – тук понятията чест, законност, морал са просто празни думи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *